Heeft u vragen of wilt u deskundig advies, laat u adviseren in onze vernieuwde AUPING studio!

 

 

 

 

 

 

 

SPECIALE ACTIE STOELEN:

DEZE STOELEN MET ARM OF ZONDER ARM

DE 4e STOEL VOOR DE HELFT

OF DE 6e STOEL HELEMAAL GRATIS!

 

 

Ons uitgebreide aanbod in vloeren

Vloerbedekking is er in vele soorten en maten. Wij kunnen u  hierbij  goed adviseren en antwoord geven op vragen zoals welke vloer past bij u en wat zijn de voor- en nadelen. Wat voor ondervloer is nodig.

Het assortiment vloeren welke wij leveren is onderverdeeld in:

Tapijt 

Met de keuze voor tapijt of tapijttegels creeert u een comfortabele en behaaglijke sfeer in huis. Tapijt is niet alleen zacht, maar biedt ook warmte , comfort en heeft een geluiddempende werking. Ons assortiment omvat een zeer breed scala aan kleuren, structuren,materialen en pooltypes in verschillende prijsklassen.

PVC

De PVC vloer groeit snel in populariteit. En dat is niet zo vreemd want deze vloer heeft dan ook veel te bieden: sterk, duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Het beste kunt u in de winkel onze ruime collectie komen bekijken, maar hier laten we alvast een kleine selectie zien.

Vinyl 

Vinyl is leverbaar in diverse prints, denk aan houtimitaties, natuursteen . Deze prints worden met een toplaag afgewerkt, ook wel de slijtlaag genoemd. Een vinylvloer is gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast heeft vinyl een geluiddempend effect.

Marmoleum

Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creeeren dus een prettige leefomgeving. Marmoleum vloeren zijn ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door, waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn.

Karpetten

Een vloerkleed geeft extra sfeer en zorgt voor een warme uitstraling in je kamer. Daarnaast is het aangenaam warm aan je voeten op een koude vloed en heeft het een geluiddempende werking. Ons aanbod is ruim waardoor er altijd een vloedkleed gevonden kan worden die is de smaak valt.